RECRUITMENT PRIVACY POLICY


INTRODUCTION

Advantage Financial Systems Experts Hellas SA having it’s registered seat at Evripidou 90, Athens, Postal Code 10553, mail address info@afse.eu is committed to protecting your privacy with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the “Regulation”), as such is in force as of May 25, 2018.

Τhis privacy policy serves to inform applicants about how Advantage collects and processes data during the selection and recruitment procedure.

We take appropriate measures to ensure that all personal information submitted to us via our website, direct emails and any third party websites (included but not limited to LinkedIn and Workable), as well as through recruitment agencies, is held securely, in accordance with applicable data protection legislation and is only used for the purposes set out in this Policy. 

This recruitment privacy policy may be amended from time to time to ensure that it continues to comply with applicable laws or to reflect updated business practices. Please check this page regularly to check for any changes; there is no prior notice for updates.

 ​THE INFORMATION WE COLLECT & HOW WE USE IT

Advantage collects personal data directly from you (the information you provide to us when submitting your application) as well as from third-party sources, such as professional recruitment firms and websites such as LinkedIn.

 We process applicants’ personal data for recruitment purposes:

- To consider applicants for the positions applied for;

- To match applicants with other open positions;

- To contact applicants to schedule interviews/tests;

- To send information to applicants about other relevant vacancies.

 Processing includes obtaining, recording, holding, organizing, transferring, adapting, amending, recovering, consulting, using, limiting, disclosing by transmission, disseminating or otherwise making available, aligning, blocking, destroying and erasing recruitment data.

 Please do not provide us with sensitive personal information, i.e. information relating to your racial or ethnic origin, religious beliefs, trade union membership, health status or sexuality, as well as information regarding criminal convictions.

DISCLOSURE OF YOUR INFORMATION

 Your personal data will be accessible to our talent acquisition team and to hiring/line managers involved in the recruitment process.

 RETENTION OF YOUR INFORMATION

Your details will be deleted from our recruitment systems within no longer than one year from the date you submitted your application or we collected your information. Applications that do not match any of current or future openings will be deleted within a smaller timeframe

CONTACT INFORMATION

Please send any questions, comments and requests regarding this privacy statement or applicant data collection and processing activities to careers@afse.eu. Advantage will take any action necessary in order to be compliant with your request within 30 calendar days of your request while you will also be informed regarding the handling of your claim via mail.

 For issues that are related to the use / handling of your personal data you can address the Hellenic Data Protection Authority either in written format (Kifisias 1-3, 11523), or electronically (www.dpa.gr). 



ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εταιρεία Advantage Financial Systems Experts Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Προϊόντων και Υπηρεσιών Υψηλής Τεχνολογίας και Πληροφορικής, που εδρεύει στην Αθήνα (Ευριπίδου 90, 10553), με ΑΦM 999864160, αρ. ΓΕΜΗ 4770601000, τηλ. 210-9313348, διεύθυνση email hr@afse.eu, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 13 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ, ΕΕ 679/2016), δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.  Η παρούσα γνωστοποίηση έχει σκοπό την πληροφόρησή σας αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά το στάδιο της υποβολής αιτήσεων, αξιολόγησης αυτών, καθώς και πρόσληψης Εργαζόμενων.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε στην Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή μέσω ιστοσελίδας τρίτου προσώπου (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ιστοσελίδων Linkedin και Workable), καθώς επίσης και μέσω Εταιρειών Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Επιλογής Ανθρώπινου Δυναμικού ή και Δανεισμού Εργαζομένων, παραμένουν ασφαλείς και χρησιμοποιούνται μόνον για την επεξεργασία της δυνατότητας ένταξης στο δυναμικό της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στ’ του ΓΚΠΔ και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική δύναται να τροποποιείται, ώστε να είναι σύμφωνη προς το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες εμπορικές πρακτικές. Για οποιαδήποτε τροποποίηση θα πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα.

ΕΙΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι γνωστοποιείτε και έχετε συμπεριλάβει στην αίτηση πρόσληψης και τα συνοδευτικά αυτής έγγραφα. Τα δεδομένα αυτά είναι τα εξής: α) Στοιχεία ταυτοποίησης, όπως όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, β) δεδομένα επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, γ) δεδομένα εκπαίδευσης και εργασιακής εμπειρίας, δ) δεδομένα αξιολόγησης, όπως δεδομένα που γνωστοποιείτε με δική σας πρωτοβουλία στην Εταιρεία, είτε εγγράφως, είτε προφορικά.

Η Εταιρεία δεν συλλέγει ευαίσθητα δεδομένα.  Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μην μας γνωστοποιείτε οποιοδήποτε δεδομένο αφορά την φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή ή μη σε συνδικαλιστική οργάνωση ή δεδομένα που αφορούν την υγεία, την προσωπική ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό σας.


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οι δραστηριότητες επεξεργασίας περιλαμβάνουν την συλλογή, αποθήκευση, διατήρηση, χρήση, γνωστοποίηση (όπου αυτό προβλέπεται), τροποποίηση και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλετε στην Εταιρεία.  Κατά την επεξεργασία η εταιρεία διερευνά την δυνατότητα κάλυψης διαθέσιμης θέσης εργασίας, με βάση τα δεδομένα που παρέχετε.  Τα δεδομένα αυτά δύναται να συσχετίζονται με δεδομένα που έχετε ήδη γνωστοποιήσει και είναι διαθέσιμα προς τρίτους μέσω δημόσια προσβάσιμων βάσεων δεδομένων (όπως π.χ. Linkedin, Workable).

Η επεξεργασία λαμβάνει χώρα εντός των εγκαταστάσεων της Εταιρείας, αποκλειστικά από τα ειδικά εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που συναπαρτίζουν τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Κουλτούρας και τον Hiring Manager του Τμήματος στο οποίο υφίσταται η προς κάλυψη θέση εργασίας και δεν γνωστοποιούνται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή φορέα.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται από το σύστημα της Εταιρείας μας, μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την υποβολή τους.  Αιτήσεις οι οποίες κρίνεται ότι δεν σχετίζονται με το αντικείμενο διαθέσιμης θέσεως εργασίας, διαγράφονται σε συντομότερο χρόνο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιοδήποτε ερώτημα, σχόλιο ή διευκρίνιση χρειαστείτε σχετικά με την παρούσα πολιτική μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στην Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση careers@afse.eu και να υποβάλλετε αίτημα για πρόσβαση, διόρθωση ανακριβών ή ανεπίκαιρων δεδομένων ή διαγραφή των δεδομένων σας, καθώς και το δικαίωμα να λάβετε σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή αντίγραφο αυτών.  Η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίησή του εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης και θα σας ενημερώσει γραπτώς για την ικανοποίησή του.

Για θέματα που αφορούν την χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, είτε σε γραπτή μορφή (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523), είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).